0 0
0
No products in the cart.

Mirsevini në Boson Electronics

Boson Electronics

Boson Electronics u krijua nga dy studentë që panë nevojën e krijimit të një komuniteti dhe një dyqani ku mund të gjeni shumë pajisje dhe komponente me çmimet më të volitshme. Kjo është arsyeja pse ne vazhdimisht investojmë në përmbajtje arsimore, komunitet dhe mjete, në mënyrë që të keni gjithçka që ju nevojitet për të qenë krijues! Ne jemi dyqani dhe blogu edukativ më i madh në trojet shqiptare.

E ky është vetëm fillimi i këtij rrugëtimi

Boson Electronics është kompani e regjistruar në Republikën e Kosovës me numer biznesi: 811498155. Adresa e kompanisë është: rr.Tahir Sinani p.n. Numri kontaktues është: +383 46 130 380

 

KEMI MISION

Të jemi një mjet i transformimit shoqëror përmes lëvizjes krijuese, duke treguar që teknologjia nuk ka nevojë të jetë pengesë për të zhvilluar idetë e tua.
 

KEMI VIZION

Të jemi një referencë në lëvizjen krijuese dhe së bashku ta bëjmë portalin më të madh për krijuesit e elektronikës.

 

Vlerat tona

VLERËSIMI I KLIENTËVE

Të gjithë klientët tanë kanë mbetur të kënaqur me shërbimin e ofruar.

 

INOVACION

Është në ADN-në e çdo krijuesi të jetoj për të mësuar e të bëj diçka inovative.

 

EFIKASITET

Mendësia jonë është e shkathët, gjithmonë e përqendruar në gjenerimin e vlerës në gjithçka që ofrojmë.

 

RESPEKT

Marrëdhëniet tona bazohen në konsideratë, transparencë dhe etikë. Asgjë nuk e tejkalon respektin këtu.

 

LËVIZJA E KRIJUESVE

Ajo përfaqëson kulturën e bërë vetë. Propozimi që çdokush mund të ndërtojë, rregullojë, modifikojë dhe prodhojë llojet më të ndryshme të objekteve dhe projekteve me duart e veta. Lëvizja prodhuese po i shndërron qytetarët e konsumatorë në krijues.