0 0
0
No products in the cart.

Mirsevini në Boson Electronics

Trajnime për Arduino

ArduinoTrainings3

 

Adrian Kryeziu


 👨‍💻 Bëhuni pjesë e trajnimit më të kompletuar të Arduino-s ku do të keni mundësinë të çertifikoheni direkt nga Arduino.     
      
🎖Trajnohuni nga ekspert të kësaj lamie dhe hyni në garë për të fituar Kit-in më të kompletuar të Arduinos.     
      
✅ Ky trajnim do të përfshijë këto tematike:     
▪︎Arduino UNO     
▪︎Breadboard     
▪︎Sensorë     
▪︎LCD     
▪︎Motorë     
▪︎Driver     
▪︎Komponente aktive     
▪︎Komponente pasive     
▪︎Programim i harduer-it     
▪︎Skemat e lidhjeve     
▪︎Ndërtimi i qarqeve     
▪︎Aplikacione dhe softuer të ndryshëm     
▪︎Simulime     
▪︎10 projekte     
      
📧 Rezervoni vendin tuaj tani sepse vendet janë të limituara! Na kontaktoni në: kujdesi@boson.al     
      
🕐 Totali i orëve: 24 orë.     
👥 Orë në ditë: sipas marrëveshjes.     
📓Orari: Pas orës 16:00, sipas marrëveshjes.     
📍Vendndodhja: Prishtinë ose online, sipas marrëveshjes.