0 0
0
No products in the cart.

2x16 LCD Screen

4.99€

Ekrani LCD (Liquid Crystal Display) është një modul ekrani elektronik dhe ka një gamë të gjerë aplikimesh. Një ekran LCD 16x2 është modul shumë bazik dhe përdoret shumë shpesh në pajisje dhe qarqe të ndryshme. LCD 16x2 do të thotë se mund të shfaqë 16 karaktere për rresht dhe ka 2 rreshta të tillë. Në këtë LCD çdo karakter shfaqet në matricë 5x7 pixel.
Ekrani inteligjent me matricë alfanumerike 16 x 2 është i aftë të shfaqë 224 karaktere dhe simbole të ndryshme.

Quantity

SKU:

Categories: Elektronikë, Module

Tags: LCD, 1602, Ekran, 2, Display, screen, 16, 2x16

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products