0 0
0
No products in the cart.

Alarm magnetik për dyer (Reed switch) MC-38

4.99€

Quantity

SKU: S-2

Categories: Elektronikë, Sensorë

Tags: Alarm, magnetik, dyer, Reed, switch, MC

Mund ta vendosni në dyer dhe dritare. Ai përbëhet nga dy pjesë që janë magnet dhe sensor.

Madhësia e pamjes: 27 x 14 x 7.6mm
Distanca e veprimit: 18mm + 6mm
Tensioni i kalimit: 100VDC
Rryma: 300mA
Jetëgjatësia: 1 milion herë

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products