0 0
0
No products in the cart.

Mikrokontroller: Nano – ATmega168P + Kabllo

7.99€

Quantity

Arduino Nano është një bord i vogël, i kompletuar, bazuar në ATmega168. Ka pak a shumë të njëjtin funksionalitet të Arduino Duemilanove, por në një paketë tjetër. Mungon vetëm një prizë DC, dhe punon me një kabllo Mini-B USB në vend të një standardi.

SPECIFIKAT:

  • Mikrokontrolleri: ATMEGA168
  • Tensioni operues: 5V
  • Tensioni rekomandues në hyrje: 7V-12V
  • Kunja dixhitale I/O = 22 (6 nga te cilat ofrojne prodhim PWM)
  • Kunja analoge: 8
  • Konsumi i energjisë: 19MA

3540071081843316519-600x600
20966179231772312418
11831974501423245699-600x600
11831974501423245699-1-600x472

  •  

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products