0 0
0
No products in the cart.

L298N - Driver me rregullator voltazhe

5.99€

Quantity

SKU: D-1

Categories: Elektronikë, Drajverë

Tags: Driver, rregullator, voltazhe, L298N

Ky driver eshte i dizajnuar per motore qe operojne me voltazhe deri ne 24V. Driveri ka dy kanale dhe jep rryme 2A per kanal. Bordi kontrollohet nga IC e tipit L298N.

Karakteristikat:

 • Emri i modulit: dual H bridge motor drive module.
 • Mënyra e punës: Ngasja e urës H (rruga dyfishe).
 • Çipi kryesor i kontrollit: L298N.
 • Tensioni logjik: 5V.
 • Tensioni i drejtimit: 5v-35v.
 • Rryma logjike: 0mA-36mA.
 • Rryma e drejtimit: 2A (ura MAX e vetme).
 • Temperatura e ruajtjes: – 20 ℃ deri në 135 ℃.
 • Fuqia maksimale: 25W.
 • Pesha: 30 g.
 • Dimensionet: 43 x 43 x 27mm.

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products