0 0
0
No products in the cart.

Mikrokontroller: Mega – ATMEGA2560

23.53€

Quantity

Arduino Mega 2560 është një bord mikrokontrollues i bazuar në ATmega2560. Ka 54 kunja dixhitale hyrje / dalje dixhitale (nga të cilat 15 mund të përdoren si dalje PWM), 16 hyrje analoge, 4 UART (porte serike të harduerit), një oshilator kristal 16 MHz, një lidhje USB, një prizë energjie, një kokë ICSP, etj. dhe një buton të rivendosur. Ai përmban gjithçka që nevojitet për të mbështetur mikrokontrolluesin; thjesht lidheni atë me një kompjuter me një kabllo USB ose e furnizoni me një adaptor AC-DC ose bateri për të filluar. Bordi Mega 2560 është e pajtueshme me shumicën e shield-ave të dizajnuara për Uno dhe bordet e mëparshme Duemilanove ose Diecimila.

Paketimi përfshinë edhe kabllon.

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products