0 0
0
No products in the cart.

Sensor digjital i presionit të ajrit – BMP180

6.99€

Quantity

SKU: S-6

Categories: Elektronikë, Sensorë

Tags: Sensor, digjital, presion, ajri, BMP180

Sensori i presionit te ajrit BMP180 eshte sensor i vogel mirpo shume efikas dhe i sakte. Mund ta perdorni ne projekte te kontrollerit Arduino. Ky sensor ben matje nga 300 deri 110hPa. Sensori nuk vjen bashk me konektore lidhes.

  • Voltazha hyres: 3.3V
  • Mbeshtet I2C protokolin
  • I ndjeshem ne matje deri ne ±25cm.
  • Madhesia: 14mm x 12mm.

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products