0 0
0
No products in the cart.

Set – Motorr dhe rrotë / 6V 250 Rpm

6.99€

Quantity

SKU: Mo-4

Categories: Elektronikë, Aktuatorë, Motorë

Tags: Motor, Set, rrotë, 6V, 250, Rpm

Karakteristikat e motorit:

 • Tensioni i funksionimit: 3-12V
 • Reduktimi: 1:48
 • Shpejtësia: 250 rpm (@ 6V)
 • Rryma: 95mA (maksimumi 160mA)
 • Pesha: 29gr

Karakteristikat e rrotave:

 • Diametri: 65mm
 • Trashësia: 30mm
 • Pesha: 38gr

Paketa përfshin:

 1. 6V 250 Rpm Motorin.
 2. Rrotë plastike e kualitetit të lartë.
 3.  

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products