0 0
0
No products in the cart.

SIM800L GPRS GSM Module me antenë

10.99€

Pinout:

  • RING (not marked on PBC, first from top, square) – LOW state while receiving call
  • DTR – sleep mode. Default in HIGH state (module in sleep mode, serial communication disabled). After setting it in LOW the module will wake up.
  • MICP, MICN – microphone (P + / N -)
  • SPKP, SPKN – speaker (P + / N -)

Pinout:

  • NET – antenna
  • VCC – supply voltage
  • RESET – reset
  • RXD – serial communication
  • TXD – serial communication
  • GND – ground
Quantity

SKU: MD-6

Categories: Elektronikë, Module

Tags: module, SIM800L, GPRS, GSM, TTL, Serial, Port, Antenna

SIM800 është një çip i njohur për komunikimin GSM/GPRS (rrjeti mobil 2G). Vendosni një SIM kartë, telefononi, dërgoni SMS dhe lidheni në Internet duke përdorur një mikrokontrollues. Komunikon me Arduino mbi një lidhje seriale. Programohet duke përdorur bibliotekat e përfunduara tashmë në Arduino IDE. Madje vjen me një antenë të vogël teli që do të jetë e mjaftueshme për provë dhe përdorim në zonat ku sinjali është korrespondues!

• Tensioni i hyrjes: 3.7V – 4.2V
• Konektori i antenës GSM: IPX dhe teli i zakonshëm
• Lloji i SIM: Mikro SIM
• Lejon thirrje, dërgim SMS/MMS
• Protokolle të integruara për lidhje interneti (TCP, UDP, HTTP, IP)

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products