0 0
0
No products in the cart.

Stepper Motor Driver – A3967 Easy Driver

4.99€

Quantity

SKU: D-5

Categories: Elektronikë, Drajverë

Tags: Motor, Stepper, Driver, A3967, Easy

– A3967 microstepping driver.

– Të përshtatshëm me stepper motorë me 4, 6, dhe 8 tela të çfarëdo tensioni.

– Kontroll i rrymës nga 150mA/fazë në 750mA/fazë.

– Furnizimi me energji varion nga 7V në 30V. Sa më i madh të jetë tensioni, aq më i lartë është çift rrotullimi me shpejtësi të lartë.

Paketimi përfshinë drajverin dhe pin-at!

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products