0 0
0
No products in the cart.

Stepper Motor Driver – TB6600

19.99€

Quantity

SKU: D-4

Categories: Elektronikë, Drajverë

Tags: Motor, Stepper, Driver, TB6600

Përshkrimi:

 1. Ky është një version më i ri i TB6600 4A drajver i motorit me hapa me dy faza. Mund të arrihet kontrolli pozitiv dhe negativ.
 2. Përzgjidhni kontrollin me nënndarje 7-hapësh (1, 2 / A, 2 / B, 4, 8, 16, 32) përmes DIP switch me 3 shifra.
 3. I përshtatshëm për drejtimin e motorëve 57, 42 dyfazorë, katërfazorë hibridë.
 4. Ka dridhje të ulëta, zhurmë të ulët, drajver i motorit me shpejtësi të lartë.

Specifikimet:

 • Tensioni operues: 9-40VDC
 • Furnizimi aktual i rrymës së rekomanduar: 5A
 • Rryma në dalje: 0.5 – 4.0A
 • Fuqia maksimale: 160W
 • Nënndarja: 1,2 / A, 2 / B, 4, 8, 16, 32
 • Temperatura e punës: -10 ~ 45°C
 • Temperatura e ruajtjes: -40 ~ 70°C

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products