0 0
0
No products in the cart.

V3 CNC Shield

4.99€

Quantity

SKU: D-6

Categories: Elektronikë, Drajverë

Tags: V3, CNC, Shield

Tensioni i qarqeve logjike: 3V deri 5.5V

Rryma: 2A (max)

Pesë rezolucione të hapit: i plotë, 1/2, 1/4, 1/8 dhe 1/16

0.00

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Submit Your Review

Please login to write review!

Upload photos
You can upload up to 6 photos, each photo maximum size is 2048 kilobytes

Related products